World Pheasant Association Benelux

Inhoudsopgave:

Partners WPA-Benelux

Informatie over het sponsor- en partnerprogramma WPA-Benelux

Tegenwoordig zijn veel organisaties er zich van bewust dat het van groots belang is de natuur te behouden en weer terug te ontwikkelen. De World Pheasant Association biedt bedrijven, overheden en not for profit organisaties, middels haar sponsor- en partnerprogramma, tal van mogelijkheden hun steentje hier aan bij te dragen. Voor meer informatie over het sponsor- en partnerprogramma kunt u contact opnemen met Ronald Wezeman. Hiertoe kunt u zich wenden tot het secretariaat van de WPA-Benelux.

Organisaties als British Airways, de Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen, Burgers Zoo, Océ, Gemeente Utrecht, Kasteeltuinen Arcen en Zoo Parc Overloon realiseren zich maar al te goed het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zij onderschijven het belang van natuurbehoud en natuurontwikkeling en dragen de WPA dan ook een warm hart toe.

Ook uw organisatie kan de WPA helpen bij haar missie de diverse hoendersoorten in stand te houden. U kunt dit doen door vandaag nog sponsor te worden van WPA-Benelux.

British Airwaysoneworld
 
Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen
     
Océ
 
KMDA
     
Gemeente Utrecht  
Burgers Zoo
   
Zoo Parc Overloon   Kasteeltuinen Arcen